Hypotheek bij een bank

U kunt natuurlijk een hypotheek bij een bank onderbrengen. Dit is tot op heden de meest gekozen vorm. Wij kunnen kiezen uit een groot aantal hypotheekverstrekkers. Iedere geldverstrekker stelt zijn eigen eisen. Zo zijn er banken die maar voor een deel een aflosvrije hypotheek accepteren. Dit levert vaak een enorme beperking op qua fiscale optimalisatie. Een verstrekking groter dan 70% of 80% van de marktwaarde levert vaak een behoorlijk hoger rentepercentage op. Door nu slim lening delen te combineren kan in samenhang met een familiehypotheek veel geld bespaard worden.

Kennismaken?

Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Direct contact

Rentepercentage

De rente varieert dagelijks. Ook de voorwaarden die banken hanteren variëren. Tezamen met de marktwaarde van uw woning kunt u voor nu de meest optimale financieringsconstructie opzetten. Dat zou bij een gewenste financiering van € 1.000.000 kunnen betekenen dat er € 500.000 geleend wordt bij de bv en € 500.000 bij een bank.

Wilt uzelf eens doorrekenen wat de effecten zijn? Vraag dan het ‘Excel-blad Familiehypotheek’ op waarin u zelf verschillende mogelijkheden op een rij kunt zetten.

    Contact opnemen

    Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Financiële Planning Specialist

    Bronsweg 7

    8211 AL Lelystad