Hypotheek bij eigen bv

Wat houdt een hypotheek bij eigen bv in? Wanneer is dit interessant en wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen het uit.

Kennismaken?

Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Direct contact

Hypotheek bij eigen bv, hoe werkt dat?

Heeft u een eigen bv? Dan kunt u geld lenen bij uw eigen bv om de eigen woning te financieren. U heeft bijvoorbeeld al 5 jaar een eigen bv en er is inmiddels zo’n € 200.000 aan eigen vermogen opgebouwd. Dit bedrag kunt u aan uzelf uitlenen voor de financiering van de eigen woning of andersoortige beleggingen. Kortom, een hypotheek bij uw eigen BV.

Wat zijn de voordelen van een hypotheek bij eigen bv?

Wanneer u een hypotheek bij uw eigen bv afsluit, zit er geen bank tussen. Hierdoor bespaart u op de rentekosten. U betaalt namelijk geen rente aan een bank, maar aan uw eigen bv.

Hypotheek bij eigen BV

Wat zijn de nadelen?

Een hypotheek bij eigen bv betekent dat uw geld niet liquide is. De belastingdienst stelt ook voorwaarden. De overeenkomst van een hypotheek moet zakelijk zijn. En kijk ook naar de toekomst. Hoe denkt u dat het de komende jaren gaat met uw bv? Het zijn allesbepalende vragen bij het wel of niet lenen bij uw eigen bv of een bank.

Hypotheek bij eigen bv afsluiten?

Financiële Planning Specialist helpt en adviseert u. Wij onderzoeken of het afsluiten van een hypotheek bij eigen bv mogelijk is. Uiteraard bekijken we ook of het een slimme keuze is. Samen kijken we naar de risico’s, de te hanteren voorwaarden en uw bv. We stemmen ons advies volledig af op uw specifieke situatie. Heeft u vragen of wilt u advies of begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek bij eigen bv? Vraag nu een eerste gratis adviesgesprek aan via 06-41717904 of mail naar jaap@fpsadvies.nl.

    Contact opnemen

    Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Financiële Planning Specialist

    Bronsweg 7

    8211 AL Lelystad