Nalatenschapsplanning

Estate planning is het pakket aan maatregelen dat ervoor zorgt dat de door u gewenste erfgenamen zo min mogelijk belasting betalen over de erfenis. Op het moment dat u een erfenis ontvangt, houdt de Belastingdienst daarop de zogenaamde erfbelasting in. Dit kan een flink bedrag van de erfenis bedragen. Goede estate planning zorgt ervoor dat het overdragen aan de volgende generatie of erfopvolgers op een gestructureerde manier gebeurt. Op die manier kunnen u of uw erfgenamen veel belastingvoordeel hebben. De Financiële Planning Specialist helpt u daar graag bij.

Kennismaken?

Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Direct contact

Waarom is een estate planning belangrijk?

Een goede nalatenschapsplanning heeft grote voordelen. Allereerst bespaart een goede estate planning veel geld op de te betalen erf- en schenkbelasting: de erfenis is dus een stuk groter, en via een testament kunt u zelf bepalen aan wie u uw vermogen nalaat. Maar een overzichtelijke planning uitzetten heeft ook direct voordelen. Het zorgt voor overzicht en continuïteit, en ontzorgt uw nabestaanden. Zij weten immers zeker dat de nalatenschap goed is geregeld en dat er geen grote taak voor hen ligt. Zo geeft een goede planning rust en zekerheid voor alle partijen.

De Financiële Planning Specialist staat voor u klaar

Heeft u vragen rondom uw erfenis? Of wilt u de estate planning aan een expert overlaten? Wij helpen u graag om al uw wensen en doelstellingen te realiseren. Ook op het gebied van nalatenschapsplanning hebben wij veel expertise en kennis in huis. Bel ons nu op 06-41717904 of stuur ons een bericht via WhatsApp en vraag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen zorgen we dat alle juridische, financiële aspecten rondom uw erfenis goed geregeld worden.

    Contact opnemen

    Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Financiële Planning Specialist

    Bronsweg 7

    8211 AL Lelystad