Gecertificeerd financieel planner

Als gecertificeerd financieel planner helpen wij u bij een deskundige aanpak voor uw financiële planning. Onze doelstelling is om uw financiële en fiscale positie dusdanig in te richten, dat u zo effectief mogelijk de wensen en behoeften weet te realiseren, zowel nu als in de toekomst. Dankzij onze kennis van de fiscale wetgeving en inzicht in de financiële aspecten kunnen wij u een gepast en duidelijk advies geven. Zo krijgt u inzicht door overzicht.

Kennismaken?

Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Direct contact
fpsadvies

Wij zijn gespecialiseerd in drie belangrijke deelgebieden: familiehypotheken, erfbelasting en vermogensadvies. Onze klanten waarderen onze deskundige kennis en betrouwbare aanpak op dit gebied. Daarnaast bieden wij inzicht en overzicht in financiële planning, pensioen en begeleiding op administratief gebied. Onze integrale aanpak garandeert een gezonde en duurzame financiële toekomst voor u en uw gezin.

Certificering

Wij zijn gecertificeerd financieel planners, dat betekent dat u zekerheid kunt hebben over onze deskundigheid en objectiviteit. Het CFP-Keurmerk garandeert de kwaliteit van aangesloten planners. U kunt bij ons op een integrale benadering rekenen van uw financiële situatie.

Belasting op vermogen vanaf 2027

Familiehypotheek

In plaats van een reguliere banklening, waarbij afspraken worden gemaakt over rente en aflossing, kunnen de voorwaarden van een familiehypotheek worden afgestemd op de specifieke behoeften van de betrokken partijen. Daarom is het belangrijk om met een gecertificeerd financieel planner te overleggen voordat u besluit om een familiehypotheek aan te gaan, zodat alle aspecten van de lening nauwkeurig kunnen worden overwogen en er uiteindelijk een verstandige overeenkomst wordt aangegaan.

Erfbelasting

Het verwerken van emoties en het nemen van beslissingen na het overlijden van een geliefde is al moeilijk genoeg. De juridische, fiscale en financiële afwikkeling van een nalatenschap vergt ook nog eens veel tijd en specifieke kennis. Er moet aangifte erfbelasting worden gedaan, de nalatenschap moet verdeeld worden. Kortom, er zijn heel veel zaken die uw aandacht vergen. Wij kunnen u begeleiden bij de afwikkeling van de nalatenschap en uw financiële en fiscale positie inzichtelijk maken. We kunnen als gecertificeerd financieel planner advies geven over uw vermogen en uw te betalen belastingen optimaliseren.

Financiële planning, vermogensadvies en pensioen

De gecertificeerd financieel planner kan u ook helpen bij het integreren van financiële planning, vermogensadvies en pensioen in een uitgebalanceerd en op uw specifieke behoeften afgestemd financieel plan. Met een dergelijk plan, heeft u vertrouwen de toekomst in de wetenschap dat u uw financiële doelen kunt bereiken.

Financiële planning specialist

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze expertise op het gebied van financiële planning en vermogensadvies met name ook de erfbelasting en de begeleiding bij het tot stand komen van een familiehypotheek. Wij hebben een goede naam opgebouwd door onze aanpak, die als erg prettig wordt ervaren. Onze klanten waarderen onze gedegen en verstandige aanpak, en vertrouwen op onze deskundigheid om hen te helpen bij het bereiken van hun financiële doelen. Bij ons kunt u rekenen op een financiële strategie die is afgestemd op uw specifieke behoeften en gericht is op een gezonde en duurzame financiële toekomst.

    Contact opnemen

    Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Financiële Planning Specialist

    Bronsweg 7

    8211 AL Lelystad