Vermogensadvies

De Financiële Planning Specialist zorgt dat het vermogen op een rustige manier groeit. Dit doen we door eerst samen een financiële planning op te stellen en die door te spreken. Hoeveel geld heeft u nu nodig, hoeveel kunt u sparen, kunt u fiscaal optimaliseren, is er een mogelijkheid om financieel te optimaliseren? Wat zijn uw wensen en behoeften voor nu en in de toekomst?

Als er een goede mogelijkheid is om te beleggen, dan kijken we naar uw risicohouding en wat u acceptabel vindt. Hoe zou u het bijvoorbeeld vinden als de koersen met 20% dalen? Of als ze met 20% stijgen? Waar heeft u het geld voor nodig? Is het essentieel dat het geld beschikbaar is over een aantal jaren of zijn er meer dan voldoende reserves? Wij geven inzicht in de risico’s die met beleggen samenhangen en selecteren op basis van uw risicohouding de juiste mix van beleggingen. We noemen dat ook wel de asset-allocatie. Dit bepaalt voor 85% uw uiteindelijke rendement.

Het is belangrijk om persoonlijk uw beleggingsmogelijkheden met elkaar door te spreken. Daar besteden wij veel aandacht aan. Door dit scherp in de gaten te houden, kunnen we aan de hand van uw eigen wensen periodiek bespreken of er veranderingen in de financiële planning zijn. Dit heeft dan weer gevolgen voor de mix van beleggingen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

    Contact opnemen

    Benieuwd of uw wensen en doelstellingen financieel haalbaar zijn? Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

    Financiële Planning Specialist

    Bronsweg 7

    8211 AL Lelystad